Uthyrning och bokning

Här kan du läsa om och boka kajaker

Jag har två enmanskanoter och en tvåmanskanot som jag hyr ut.

K1 Havspaddeln Eskimå

Mina enmanskajaker är stabila havskajaker med bra packutrymmen för både långa och korta turer. Passar de flesta paddlare och paddlingsmiljöer. Väldigt behaglig sits och rymlig sittbrunn för de allra flesta kroppsformer. Mina kajaker är utrustade med ett lättstyrt roder som gör det enkelt att hålla kursen.

K2 Havspaddeln Triton

Min tvåmanskajak är en rolig och väldigt stabil båt med två stora sittbrunnar, vilket gör det möjligt att ha mindre barn i knäet medan man paddlar. Två stora förvaringsutrymmen finns, samt dryckes- och matförvaringsmöjlighet framför båda sittbrunnarna. Kajaken styrs av den som sitter baktill i kajaken, där fotpedalerna kontrollerar rodret. Passar både till de som känner sig lite osäkra att paddla själv eller till de som helt enkelt vill ha nära sällskap på vattnet.Utrustning som ingår i hyran

Utrustning

Utrstning som ingår i hyran av kanot är modellanpassade neoprenkapell som håller dina ben båda varma torra i alla väder, ställbar flytväst upp till 110kg och aluminium paddel som är både delbar och ställbar i vinkel.

Paddel leash

Paddel leash är skönt att ha dels för att kunna släppa paddel i vattnet om man vill fota eller liknande. Outlife paddel leash är även bra att ha ur säkerhets synpunkt. Vid vält kajak kan det vara skönt och tryggt att inte behöva koncentrera sig på paddeln och riskera att den glider iväg från sig.Transportpaket

Kanotvagn

Kanotvagn är ett tillval om jag har några hemma, mycket smidigt hjälpmedel om man ska förflytta kanoten en längre sträcka och är dessutom ihopfällbara för enkel transport.

Skumblock

Skumblock med hela 12 cm bred anläggningsyta för kajaken. Inga verktyg behövs. Den är lätt att montera. Fungerar även bra på marken som skydd. Så himla smidig, enkel och bra lösning på takräckeshållare till kajak.  När du transporterat klart så är det bara att dra loss dem.


Betalningsvillkor

OBS! Full betalning ska ske senast vid utlämnandet av kanoter.

Betalningsalternativ (faktura):
Swish: 123 552 32 79
Bankgiro: 5307-2021

Legitimation ska kunna uppvisas vid begäran.